Nieuws

Inspiration Days pakken uit met totaalbeleving

Op 6,7 en 8 april 2017 werd door BloemBloem, Héman en Trends for Rent samen met hun enthousiaste partners uit de evenementenbranche de Inspiration Days georganiseerd. Deze inspiratiebeurs vond plaats in de grootste showroom voor eventbenodigdheden van Nederland.

Ruim 600 bezoekers lieten zich begeleiden door medewerkers uit alle lagen van de organisatie. De spectaculaire entree bestond uit een replica van de ‘Magere brug’. Eenmaal over de brug voerde de route door de decorwerkplaatsen en levensechte thematische ruimtes, van skihut tot een Oosters plein. Op het vervolg van de route pakte de verhuurbedrijven uit met design meubilair en de laatste mastiek trends. Op iedere hoek van de route prijkten diverse eye-catchers breed opgemaakt met echte bloemen.

Er is flink uitgepakt en de bezoekers werden aangenaam verrast. Na het ontdekken van de laatste trends maakte culinaire partners waaronder Julius Jaspers hun opwachting op het horecaplein. Deze intieme ruimte werd opgesierd met enorme kroonluchters en een zwarte ronde wijnbar.

Ondertussen werd er hard doorgewerkt om het bloemwerk voor de volgende dag klaar te maken in de binderij. Dit kenmerkt de verhuurbedrijven door een 24/7 service te verlenen. De Inspiration Days zullen op veler verzoek volgend jaar terugkeren.